Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

The Power of Hubs: The-Place-to-Be als Ontwikkelstrategie (22 juni)

Datum
22 juni 2017
van 13:00 tot 18:30 uur
Locatie
Paviljoensgreacht 20, Den Haag
Placemaking

Op 22 juni vindt The Power of Hubs in hartje Den Haag plaats. In deze meet-up voor doeners en denkers uit de herbestemmingspraktijk, gebiedsontwikkeling, kunst, cultuur en creatieve industrie staat de toegevoegde waarde van hubs in stadsontwikkeling centraal. Met initiatiefnemers, ontwikkelaars, investeerders en beleidsmakers gaan we in verschillende sessies in gesprek over vernieuwende ontwikkelmodellen en de te nemen obstakels op weg naar duurzame herbestemming en gebiedsontwikkeling. The Power of Hubs is een initiatief van het Dutch Creative Residency Network (DCRN), een netwerk van vooruitstrevende creatieve hubs in Nederland. Haagse Bodem is partner in deze meet-up en verzorgt de deelsessie ‘The place to be’ als ontwikkelstrategie.

PROGRAMMA
In het programma onder andere:

  • Wethouder Joris Wijsmuller (Stadsontwikkeling, Wonen, Duurzaamheid en Cultuur) deelt zijn ervaringen en visie op de Haagse ontwikkelingen.
  • Een prikkelende keynote van Sebastian Olma (Lector Autonoom Maken in kunst en ontwerp)
  • Bijdragen van onder meer Arna Notten (SWK030), Hans-Hugo Smit (BPD), Bram Heijkers (ReSource City), Hans-Lars Boetes (Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed), Matteo Marangoni (iii / WD4X), Roel Ulder (De Kabath) en Fabiana Mazzacani (The Ground).

Klik hier voor het volledige programma

AANMELDEN
Klik hier om je aan te melden
Let op, je kunt je deze keer niet aanmelden via onze site (ondanks die mooie aanmeldknop op de home pagina).