Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Platform #4: Downtown Treasure Hunting – Schatgraven rondom het Voorhout

Datum
9 oktober 2015
van 12:00 tot 17:00 uur
Locatie
Noordeinde 33, Den Haag

Schatzoeken rondom het Voorhout is niet bepaald moeilijk. Want laten we eerlijk zijn, dit is toch één van de mooiste stukjes Den Haag! Vergis je echter niet. Achter die monumentale deuren huist ook monumentale leegstand, veeleer verborgen, steeds meer zichtbaar. Er hunkeren nogal wat Assepoesters naar een nieuwe baljurk en er komen er nog meer. Maar misschien glooit er licht aan de dageraad. Prominente Haagse partijen zien monumentale kansen voor dit gebied: The Hague International Museum District. Denk: Delfts Blue + The Girl with the Pearl Earring + Escher + Nijntje + Rutte + … En vergeet dan niet de andere ‘needs’ van die hordes toeristen te bedienen; slapen, eten, shoppen, parkeren. Wat denk jij, kan het Voorhout zich gaan opmaken voor een nieuw bal? Wie horen dan in het organisatiecomité en wie op de gastenlijst? Mooi voer dus voor een nieuwe bijeenkomst van HAAGSE BODEM.

PROGRAMMA
Kom op 9 oktober om 12:00 uur schatzoeken met HAAGSE BODEM in het hart van Den Haag. Ontdek en creëer met andere belanghebbenden kansen om ook aanloopstraten en monumentale gebouwen weer te laten schitteren. Tijdens de bijeenkomsten van HAAGSE BODEM werk je in een workshop-achtige omgeving direct aan herbestemming in de binnenstad met mensen die net zo betrokken zijn als jij. Onderdeel van het programma is altijd een real-life-verkenning van de straten en panden waar we aan werken, te voet of op de fiets. Zie hier het volledige programma..

Deze bijeenkomst is uitsluitend voor mensen die een verschil kunnen en willen maken in de herbestemming in de binnenstad. Onze bijeenkomsten zijn gratis, maar niet vrijblijvend. We rekenen op je aanwezigheid en je actieve inbreng.

Locatie: De (voormalige) Nederlandsche Bank -Noordeinde 33