Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Platform #3: Power Trip Internationale Zone

Datum
12 december 2014
van 12:00 tot 17:00 uur
Locatie
Raamweg 47, 2596 HN Den Haag

Onze eigûh Haagse, internationale zone wereldwijd prominent op de kaart te zetten. Global recognition willen we! En de potentie is er, want het gebied heeft absoluut wereldkwaliteiten. We praten grofweg over de zone vanaf de Landscheidingsweg tot en met het Museumkwartier. Groen in overvloed, lommerrijk wonen, aantrekkelijke architectuur, aanwezigheid van internationale topinstituten en -ondernemingen, een fantastische culturele bakermat. En substantiële leegstand.

En daar komt HAAGSE BODEM dan weer om de hoek kijken. Wij proberen van één plus één altijd drie te maken. Dus, hoe kunnen we samen met actieve partijen in de zone de herbestemming zo versnellen dat we die globale potentie een goede duw in de rug geven. Daartoe bundelen we deze keer de krachten met het Value Lab. Zij brachten de local powers van de internationale zone al klip-en-klaar in beeld.

In een gezamenlijke power trip is ons doel de ontwikkelingen in de internationale zone een flinke boost te geven, door partijen te verbinden en ambities en behoeften zichtbaar te maken. Deze bijeenkomst is de eerste van een serie activiteiten rondom de internationale zone in samenwerking met het Value Lab.

Hier vind je het programma voor platform#3. We zoeken gericht naar mensen die een verschil kunnen en willen maken in de herbestemming in de internationale zone. Denk jij dat te kunnen, dan zien we je aanmelding met motivatie graag tegemoet. Omdat we altijd naar een optimale combinatie van deelnemers streven, bevestigen we je deelname uiterlijk een week van tevoren.