Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Platform #2: Benoordenhout

Datum
23 mei 2014
van 11:30 tot 17:30 uur

Op 23 mei zetten we onze tanden in herbestemming in het prachtige Benoordenhout. Wat zijn en komen er veel, vaak bijzondere panden leeg in deze chique buurt. Toch is herbestemming hier geen eitje.

We gaan van start bij de ANWB, onze gastheer voor deze dag. Met een gevulde maag vertrekken we richting Prinses Julianakazerne. Daar krijg je als deelnemer alle in’s en out’s die van belang zijn voor de lokale herbestemming in Benoordenhout in sneltreinvaart voorgeschoteld, met input van Mark Rooker van LOS Identity en Paul Kersten, de kantorenloods van de gemeente. Onder het motto ‘eerst zien, dan geloven’, springen we vervolgens op de fiets voor een wijkverkenning. Eenmaal terug bij de ANWB begint het echte werk in 3 cases specifiek voor Benoordenhout: De ANWB Zoekt Versterking, Berlage in Business en Transformatiestrategie Wonen. De cases zijn verrijkt met bijdragen van de ANWB en SOM=.

Net als de vorige keer, is deze bijeenkomst gesloten. Onze uitnodigingen zijn opnieuw persoons-gebonden. We zoeken namelijk gericht naar mensen die een verschil kunnen en willen maken in de herbestemming in Benoordenhout. Denk jij dat je serieus een bijdrage kunt leveren aan het versnellen van herbestemming in Benoordenhout, laat het ons weten.

Bijgaand vind je het programma en de gastenlijst.