Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Haagse Bodem Borrel

Datum
14 maart 2014
van 17:00 tot 20:00 uur
Locatie
Raamweg 47, 2596 HN Den Haag

Raamweg 47Op veler verzoek een borrel voor alle geïnteresseerden in herontwikkeling binnen de Haagse Regio. Inmiddels heeft onze LinkedIn groep meer dan 200 leden. Genoeg animo dus om een interessante groep mensen bijeen te krijgen. Natuurlijk zorgt het Haagse Bodem team voor prikkelende manieren om met elkaar in gesprek te komen over herbestemmingskansen in het Haagse. Daarom deze keer met verkiezing van het meest populaire herbestemmingspand in Den Haag.

Haagse Bodem Borrel
Inmiddels heeft Haagse Bodem meer dan 200 netwerkleden in haar LinkedIn groep. Allemaal mensen die op wat-voor-manier-dan-ook met herbestemming in Den Haag bezig zijn.Hoog tijd om elkaar ook real life te ontmoeten! Vandaar dat er 14 maart a.s. vanaf 17:00 uur een Haagse Bodem Borrel is.

Waar en wie
Natuurlijk vindt deze borrel plaats in een prachtige, Haagse herbestemmingslocatie ANNA@RW47, het voormalige Europolgebouw aan de Raamweg 47.  Neem vooral ook je relaties en collega’s mee die ook met herbestemming bezig zijn. Hoe meer herbestemmers, hoe groter de kans dat daar mooie initiatieven uit ontstaan.

Kies je favoriete herbestemmingspand
We zouden Haagse Bodem niet zijn als we naast het borrelen ook een extraatje organiseren en input van je je vragen: welk pand zie het liefst herbestemd en waarin? Dat kan je doen via deze link. Ook als je niet komt, toch invullen! Tijdens de borrel maken we bekend welk Haags pand het meest populaire herbestemmingspand van Den Haag is.

Aanmelden? Anders dan bij de Platform bijeenkomsten hoef je je dit keer niet aan te melden. Voor onze inkopen vinden we het wel fijn wel om te weten of je komt en met hoeveel personen, dat kan je doen door een mailtje te sturen naar info@haagsebodem.nl  met als onderwerp ‘Borrel 14 maart’.

Tot de 14e en met de groeten van HAAGSE BODEM!