Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Binckhorst deel 2: Jong Wonen

Datum
18 oktober 2014
van 13:00 tot 15:00 uur

Hallo vastgoedeigenaren en (potentiële) ontwikkelaars in de Binckhorst! Samen met Young The Hague zoomt Haagse Bodem in op wonen voor jonge, Haagse professionals in de Binckhorst. Die professionals willen namelijk best graag wonen op dit spannende bedrijventerrein, maar niet overal en wel onder bepaalde voorwaarden. Dat riekt naar herbestemmingskansen! Voor een frisse uitwisseling doorkruisen we daarom met eigenaren, ontwikkelaars én jonge professionals per boot ‘de Binck’. Als extra inspiratie krijgen de deelnemers onderweg ook de gouden formule van het Juno blok mee, de eerste succesvolle herontwikkeling van kantoorpand tot woningen door de gemeente op de Binckhorst (alle kavels binnen één dag uitverkocht!).

Deze middag wordt georganiseerd binnen het I’M BINCK FESTIVAL 2014, dat van 1 oktober tot 1 november plaatsvindt in de Binckhorst. Meer informatie over het festival vind je op www.imbinck.nl en facebook.com/imbinck. Het is bovendien een vervolg op het eerdere Haagse Bodem-platform over herbestemming in de Binckhorst (eind 2013). De resultaten van die bijeenkomst lees je hier : Platform#1 Binckhorst Resultaten.

Aanmelden kan hiernaast. Let op, er is maximaal plek voor 18 personen.

 

PROGRAMMA 18 OKTOBER

13:00 Verzamelen voor de Lunchboxx
13:15 Per boot door de Binckhorst
Uitwisseling jonge professionals en eigenaren/ontwikkelaars, bezoek mogelijke woonlocaties, leer van de ervaringen met het Juno blok van Kees Overmeer (koperscoach gemeente Den Haag)
15:00 Terugkomst bij de Lunchboxx met verfrissing

 

 

 

logo-YTH skyline

Deze bijeenkomst wordt 
uitgevoerd in samenwerking
met YoungTheHague